International!

vrijdag 25 oktober 2013

Steel de style van: Cara Delevingne

Hallo lieve lezers!
 
Eindelijk weer een nieuwe 'steel de style van' 
Deze keer niemand minder dan het Britse model (en ex van Harry Styles) Cara Delevingne.
Deze outfit droeg ze tijdens de Paris Fashionweek.

Crazy Cara showt haar dancemoves

Ik vind het shirt dat Cara draagt echt super leuk!
Hij is te koop bij Asos voor €47.17
(Het is zo'n raar bedrag omdat ik heb omgerekend van ponden naar euro's)
 
 
Na wat op het internet gezocht te hebben,
 heb ik de broek gevonden die Cara hier draagt.
Hij is van Rag Bone en kost €157
Wel iets aan de dure kant,
maar je moet er wat voor over hebben om er uit te zien als een celebrity ;)
 
De sneakers die Cara draagt zijn van Chanel.
Aangezien dat iets boven mijn, en waarschijnlijk ook jullie, budget ligt,
heb ik voor deze lookalikes van Nike gekozen.
Je kunt ze onder andere bij de Footlocker kopen voor €74,99
Ook Cara's beanie is awesome!
Hij is online te bestellen via singer22.com en kost €17,75
 
Aangezien de ketting die Cara draagt bijna €6oo kost,
ben ik op zoek gegaan naar een goedkopere variant.
Ik vond deze van de Urban Outfitters voor €25
Ietsje goedkoper dus ;)
 
Laat ons weten wie je in de volgende 'steel de stijl van' wilt zien!
 
♥Naomi
 
P.S ik kon helaas geen soortgelijk jack vinden :(

dinsdag 22 oktober 2013

Column; Zwarte Piet

Altijd in begin oktober barst de eeuwige discussie over Zwarte Piet weer los. En ALTIJD zijn het de volwassenen die erover beginnen. Het 5 decemberfeest is toch een feest voor kinderen? En Sinterklaas komt toch samen met Zwarte Pieten? En het zijn toch juist de Zwarte Pieten die de kinderen blij maken met cadeautjes die ze door de schoorsteen doen. Volwassenen moeten hun bek houden. Zij verkloten een prachtig volksfeest met kleinzerig gedoe over zogenaamd discriminerende mannen.

Wat ik altijd te horen kreeg van mijn ouders was dat Zwarte Piet een goede man was die zijn zwarte kleur te danken heeft aan de schoorsteen, waar hij altijd doorheen ging om cadeautjes en snoep te brengen. Inderdaad, van oudsher was een Zwarte Piet een boeman, met een roe. Een boeman die je in zijn jutezak meenam naar Spanje. Dat is door onze ge-wel-dige regering al aangepakt en Zwarte Piet loopt tegenwoordig zonder roe. Daar heb ik geen problemen mee, aangezien een roe de tere kinderzieltjes vreselijk kan beschadigen.

Wat denk je dan van de kerstman, jij volwassene die Zwarte Piet wil vermoorden? Die ellendige man met overgewicht (dikke mensen zullen zich gediscrimineerd voelen.) met zijn kleine elfjes (De kleine mensen voelen zich afschuwelijk gepest.) en zijn rendieren (daar komt de dierenbescherming om de hoek kijken, dierenmishandeling). Die dikke mag dan wel lief met zijn elfjes omgaan, maar het is wel heel erg kwetsend. (lees dit lekker sarcastisch) 

En hé, de jodenkoeken, moorkoppen en blanke vla dan? Daar moeten we dan toch ook over gaan zeuren? Ik zie Blank en Zwart gewoon aan kleuren die ik niet meteen link aan een bevolkingsgroep. Als je dat wel doet dan vind ik dat je eigen probleem en dan los je dat zelf even op, zonder de halve wereld erbij te betrekken.

Zoals je wel merkt ben ik er vreselijk pissig over dat er zulke kleinzerige mensen in Nederland wonen. Mensen die zichzelf blijkbaar herkennen in een Zwarte Piet. Vorige week bij 'De wereld draait door' zat er een gigantische zeurpiet (zo dat is racistisch!) Hij zeurde onder andere over een sinterklaasliedje waar ook een pijnlijk kwetsende zin in zou zitten. Het was dit couplet: (en dan in het speciaal de rode zin)

Wees maar gerust mijn kind.
Ik ben een goede vrind.
Want al ben ik zwart als roet,
'k Meen het toch goed. 


Het kwetsende zou zijn dat kinderen zouden kunnen opvatten dat deze pikzwarte meneer (doorgaans zijn pikken trouwens niet zwart.) die volgens de ouderwetse denkbeelden (dit liedje stamt uit achttienhonderdnogwat) slechte dingen van plan zou zijn enkel en alleen door zijn donkere huidskleur. BULLSHIT! In de negentiende eeuw waren de mensen inderdaad nog van mening dat mensen met een donkere huidskleur per definitie slecht zijn, maar dat is anno 2013 al lang niet meer het geval! En trouwens, die zwarte kleur ziet er toch ook niet natuurlijk uit. Heb je wel eens gekeken naar iemand uit Afrika? Die mensen zijn NIET zwart, maar hebben een mooie BRUINE tint. Kinderen zien alle mensen gewoon als mensen. Juist door dit gezeik beginnen ze te denken dat er twee soorten mensen zouden bestaan. Zwarte en Witte (Als ik dat mag zeggen, of zijn er mensen hier die me nu weer discriminerend vinden?) 

De VN gaat nu inspecteurs sturen om het sinterklaasfeest zelf mee te maken. Laat ze er dan lekker achter komen dat Zwarte Pieten enorm geliefd zijn? Dat kinderen ze knuffelen omdat ze zich al het hele jaar verheugen op de komst van de Pieten en Sinterklaas. Maar nee, die vervloekte volwassenen van tegenwoordig moeten het weer zo nodig verpesten met hun eeuwige gezeur. Pfff ik wordt er een beetje moedeloos van, dat we over ieder klein dingetje kunnen zaniken. 

En nu lees ik op de website van de Telegraaf dat de VN besluit dat vanaf 2015 Zwarte Pieten strafbaar zijn. VN-inspecteurs: JULLIE HEBBEN GEEN IDEE WAT JULLIE ALLEMAAL VEROORZAKEN. De kids hebben dan geen eigen dag meer om gewoon feest te vieren. Jullie hebben geen idee. Ik kan best begrijpen dat buitenlanders het niet snappen, dat wij Zwarte Pieten hebben. Maar om je er nou meteen mee te gaan bemoeien? Hou je in Amerika maar lekker bezig met je staatsschuld in plaats van dure privéjets naar Nederland te sturen om een mythologisch verhaal je gaan verbieden. Laat ons lekker één dag in het jaar verkleed over straat gaan om de kinderen een prachtige dag te bezorgen.

Als jullie me niet begrijpen, stuur me dan even een mailtje ( teenz4you@outlook.com ) dan maken we ff een afspraak dat ik het je haarfijn uitleg. Ook als je van de radio/tv bent en je denkt, dat wil ik persoonlijk van haar horen; mail me even, dan kom ik langs. Als je op Twitter even de link naar dit artikel wilt delen, dan word ik blij. (als dat al mag van de regering / VN) 

Als laatste wens ik iedereen in Nederland vreselijk veel plezier met het Sinterklaasfeest. Ik hoop dat er meer Zwarte Pieten dan ooit zullen zijn. 

<3 Mij.
@teenz4you

woensdag 16 oktober 2013

Juweeltjes in een melodie

Hoii!

Deze keer iets anders, een muziekblogje. De laatste tijd heb ik op YouTube heel veel leuke nieuwe zangers en zangeressen ontdekt die ik heel graag met jullie wil delen. Maar ook de 'gewone' top40 liedjes zijn stiekem heuse meesterwerkjes.


Neem nou deze van Stromae (Maestro, maar dan andersom.)  Papaoutai kan je vast wel meezingen. Nou ja zingen? De klanken faken met je stembanden, want deze maestro zingt in het Frans. Het liedje Papaoutai zit vol met muziek. Je hoort de eerste laag, met zang en drums enzo. Maar als je luistert, dan valt mij op dat de gitaar heel schattig op de achtergrond telkens een melodietje speelt.





(Ennee, vind jij stiekem dat die gitaar op het einde ook een beetje vals? Ik twijfel tussen vals en artistiek.)











Next, het nieuwe nummer 'Mannenharten van Nielson en Bløf. Ik vind 'em leuk. En dan vooral die tekst, zo herkenbaar! Luister zelf maar eens, dan begrijp je wat ik bedoel. 






Vers van de pers nieuw! Dit nummer van The Fray is gisteren (!) uitgekomen, en past zo onder een Ikea - reclame. Niet dat dat hem minder mooi maakt, maar je ziet de zweedse meubels al helemaal voor je.







Hier ben ik helemaal verliefd op. Bastille. Waarschijnlijk ken je ze al van hun hit Pompeii van vorig jaar. Dit jaar zijn ze weer helemaal terug met een nieuwe single, 'Things we lost in the fire'. Met die leuke trommel en die hele toffe stem! WAUW <3_<3








Bij dit liedje zou ik alleen de audio-versie luisteren, en dan de officiële audio-versie. Ik heb vanmiddag namelijk een paar live clipjes bekeken en auww, das jammer. Daarom raad ik deze versie aan. Die is prachtig! <3






5SOS, klinkt dat bekend? Niet? Luister dan even naar dit catchy nummer. Try Hard.







Smeltsmelt. Ik houd van The Wanted. En tsja, als Nathan en Ariana dan samen een duet opnemen dan smelt ik vanbinnen. Zij zijn een dreamcouple en ook qua stem passen ze per-fect bij elkaar. Luister maar eens naar 'almost is never enough'.







<3 Teenz4You

dinsdag 15 oktober 2013

Interview Reveller

Daar ben ik weer! Klaar om je weer een nieuwe band voor te schotelen. Ik fietste laatst naar school toen ik bij Giel! iets hoorde. Dat iets heette 'Pulse'. Degene die 'Pulse' zong, bleek na even googelen Reveller te heten. Na nog even googelen bleken ze een eigen website te hebben, met e-mailadres! Nu zegt de naam Reveller je misschien nog niets, maar dat komt nog wel. Op 20 december released deze band haar debuutplaat in de bovenzaal van Paradiso! In dit interview lees je meer over de band, en over alles wat ze nog van plan zijn!

Als je de muziek van Reveller moet omschrijven met drie woorden, wat zouden die woorden zijn?
Daar heb ik over nagedacht, het zijn sfeervol, dynamisch en integer. Deze drie woorden omschrijven de muziek het best. 

Waar halen jullie de inspiratie voor liedjes vandaan? 
     Tekstueel gaat het over het leven en pieken en dalen, opvallende situaties. Eigenlijk gaat het alle kanten op vaak zijn het beladen nummers maar het blijft wel positief.

Wat wil je over tien jaar als muzikant hebben bereikt? 
    Jaaaa dat is een mooie vraag, een aantal mooie platen maken, in december de eerste. We willen natuurlijk
    op Pinkpop en Lowlands hebben gespeeld

 Waar wil je graag eens optreden? (dus behalve Pinkpop en Lowlands?) 
     Sziget is ook heel gaaf. Buitenlandse podia zijn altijd een droom voor een band. En ook in de grote zaal van Paradiso. Nu is onze albumrelease in de bovenzaal van Paradiso. (op 20 december  -red)
  
Als je zelf een liedje schrijft, waar haal je dan je inspiratie vandaan? Hoelang duurt het voordat je
     een liedje af hebt? (eigenlijk: Hoe schrijf je een liedje?) 
     Inspiratie haal je uit alle muziek die je hoort. Meestal begin ik met een pakkende melodie waar je gelijk een nummer mee kan maken. Soms heeft het meer tijd nodig. Sven is van de teksten. We werken meestal helemaal instrumentaal uit voordat we met de tekst beginnen. Soms neem je snel ff iets op, om later helemaal uit te werken. Verder verschilt het per liedje hoe lang het duurt voordat het helemaal af is. 

      Met welke band zou je graag eens willen optreden?
Nou, onze groot voorbeeld is Ryan Adams (Niet Bryan. Dus daar zouden we heel graag eens mee willen optreden 

Als je googelt op "Reveller" vind je heel weinig informatie over jullie als band, ook als je googelt op jullie individueel is er erg weinig te vinden. Hoe ga je daar verandering in proberen te brengen?
Dat vind ik een interessante vraag. Als band google je jezelf eigenlijk niet. Maar omdat je de vraag naar me mailde heb ik het even gedaan. Ik vond dat er best veel te vinden is. Onze debuutplaat moet nog komen, en een grote promoactie staat in de startblokken. Er komen meer radio-optredens (GIEL!) Na de release gaan we helemaal los. We gaan gewoon door met wat we aan het doen zijn. Over een jaar is Google hopelijk helemaal  gevuld met Reveller. 

Als je de voor een dag de baas van de wereld kan zijn, wat zou je dan veranderen en waarom? 
Ik zou graag wereldvrede willen. Wie wil dat nou niet?! 

Is er iets dat je wilt zeggen tegen Nederland?
Ik zou zeggen ga onze nieuwe single luisteren en downloaden via ITunes, de hele opbrengst gaat naar Warchild!


Keuzes:
Nederland - Duitsland OOOOOOOH Dat is persoonlijk. Wereldgeschiedenis technisch Nederland.
Alcohol - Sigaretten
Gitaar - Piano
One Direction - The Wanted

Mainstreet - B-Brave
CD - LP

Jij - U
RTL - SBS
Tv - Radio optreden


Zeau, enig idee met wie je net kennis hebt gemaakt? Misschien nog niet helemaal? Kijk dan maar eens op de website van Reveller: http://www.revellermusic.com/  of je zoekt ze ff op op Twitter: @BandReveller

 

<3 Margot (Teenz4You)



maandag 14 oktober 2013

Minnie fashion

Nieuwe quotes!

Hallo iedereen!

Ik vond dat het wel weer eens tijd werd voor nieuwe quotes op de site!
Klik dus maar snel op het knopje quotes en bekijk ze allemaal!

♥Teenz4you

P.S laat in een reactie achter welke quote je echt awesome vind!

vrijdag 11 oktober 2013

Tracklist "Midnight Memories"


Vers van de pers: de tracklist van "Midnight Memories"!
 

Nadat gisteren de officiële cover werd onthuld, werden de directioners pas écht nieuwsgierig naar het nieuwe album. En omdat Harry, Zayn, Liam, Niall en Louis zoveel van hun fans houden, besloten ze vandaag om de #midnightmemoriestracklist quizz te doen.
Tweet voor tweet kwamen we zo achter de hele tracklist, en zie hier! Alle nummers netjes op een rijtje gezet.

 1. Best song ever
2. Story of my live
3. Diana
4. Midnight memories
5. You & I
6. Don't forget where you belong
7. Strong
8. Happily
9. Right now
10. Little black dress
11. Through the dark
12. Something great
13. Little white lies
14. Better than words
 
Nu nog maar 45 nachtjes wachten voordat we alle nummers kunnen beluisteren :)
x Romy (Teenz4You)
 
 
 
           p.s Dit is de officiële achterkant van de CD! 

 

donderdag 10 oktober 2013

Bedankt!

Hoiii!!

Toen ik een uurtje geleden inlogde op Blogger zag ik dit.



















Omdat ik het eerst niet geloofde heb ik de pagina ververst. En quess what?! Het stond er nog steeds! Tienduizend paginaweergaven. Wow. Toen wij nog geen halfjaar geleden in een computerlokaaltje bedachten een eigen blog te beginnen hadden we nooitneverniet verwacht dat er ooit tienduizend (!) mensen zouden komen kijken. Maar it happend! Ik kan nu wel een lange en blije bedankspeech gaan schrijven maar... Nee niks maar! Dat ga ik ook doen!

We willen tegen jullie zeggen dat we jullie eeuwig dankbaar zijn! Door over onze blog te tweeten, praten en retweeten zijn er zoveel mensen komen kijken. Speciaal bedankt voor alle fans van B-Brave, Jeronimo, Dean Saunders, Iris Kroes, Only Seven Left, Ralf Mackenbach, Jasper Mook, en alle anderen! Maar ook voor alle anderen die gewoon komen kijken. en die alle artikelen komen lezen. THANKS!

Maar we zijn nog lang niet klaar. Sterker nog, we zijn nog maar net begonnen! Deze eerste 10000 views zijn voor ons een teken dat onze blog gewaardeerd wordt en dat jullie behoefte hebben aan meer leuke artikelen, interviews, foto's, filmpjes, nieuwtjes en soms gewoon lekker wat onzin.

Nog een dingetje. We vinden het altijd leuk om van jullie te horen wat je wilt zien op onze blog! Dus met wie wil jij een interview lezen? Ook als het Justin Bieber is gaan wij voor je proberen dat voor elkaar te krijgen. (Let wel: Proberen. :P) Mailtjes vinden we ook superleuk, en we beantwoorden alles!

Als laatste ga ik even al onze social media accounts voor jullie op een rijtje zetten.
Blog: www.teenz4you.blogspot.com
Twitter: @Teenz4You
Mail: teenz4you@outlook.com , of rsgmodule2013@gmail.com , of het contactformuliertje onderaan de  pagina.
Ask: ask.fm/Teenz4You
Instagram: @Officialteenz4you 

Ik hoop dat jullie nog heel lang op onze blog Teenz4You komen kijken, zodat wij nog heel lang leuke berichten voor jullie kunnen schrijven!

X <3 Margot, Naomi en Romy (Teenz4You)

Cooking on a rainy day

Hallo lieve lezers!
 
De herfstvakantie staat al weer bijna voor de deur!
Nog een weekje zien te overleven en dan eindelijk een week zonder huiswerk en school.
Helaas brengt de herfst ook regen met zich mee.
Wat is er nou leuker dan op een stormachtige dag, lekker de keuken in te duiken?
Daarom heb ik voor jullie wat kook tutorials opgezocht,  zodat jullie je niet hoeven te vervelen in de herfstvakantie!
 
Hoe cute zijn deze Mickey Mouse cakejes?!
 
Ik vraag me al eeuwen af hoe je deze awesome cakejes maakt,
in deze tutorial wordt het super makkelijk uitgelegd!
Wie houdt er nou niet van Oreo koekjes?
En nog meer Oreos ♥.♥
Cakepops zijn helemaal hot op dit moment!
 
Veel plezier met het bakken (en het opeten natuurlijk;))
 
♥Naomi (Teenz4you)

woensdag 9 oktober 2013

Whoopsie Picture

Hoi!

Ik vind het leuk om zo nu en dan voor jullie een artikeltje te maken met leuke, schokkende of gênante foto's van de sterren. Niet om ze belachelijk te maken, maar gewoon, omdat stiekem iedereen het erg leuk vindt om te kijken naar blunderende celebrity's. Vorige keer heb ik jullie plastische mislukkingen laten zien. Nu is het de beurt aan (vaak onbewuste) nipplegates en broeken die nét iets te laag hangen. Ook de allergrootste modemissers komen langs. Vind je het ordinair? Scroll dan maar lekker door, dan vind je een leuke column. :) 

Als eerste: Ons lekkere boybandsnoepje Harry Styles. Tijdens een optreden Vond Liam (Payne) het nodig om de broek van Harry eens lekker omlaag te trekken. Het leverde erg grappige beelden op.
Caught on video!



















De koning van de lage broeken is Justin Bieber, op deze foto's maakt hij het extra bont door ook nog een grote witte opa-onderbroek te dragen onder zijn blauwe baggy-broek.


Ik vind dat de ordinaire grill van de Biebster ook bij dit artikel hoort.


Dat Lady Gaga vreemde creaties in haar kledingkast heeft hangen wisten we al lang. Maar om nou een vette nippelgate te laten zien? Whoopsie! Misschien even afplakken de volgende keer.




 Wooooow Madonna! Wat heb je gedaan?! Strohaar + Oversized zonnebril + Botox = Afschuwelijk. Tel daar die gouden grill bij op en je hebt de succesformule voor geroddel in de media.




 Vanmiddag dook ineens deze foto op in de sociale media. One Direction's Liam Payne is in Australië bestolen van zijn onderbroeken. Op de foto is te zien dat Liam geen onderbroek draagt. ;) Tooooo low baby. :)


Kijk eens wie we daar hebben (alweer) het boybandsnoepje! Maar DAT HAAR! What have you done Hazza? Ik hoop dat hij tijdens de show in Amsterdam dat haarelastiekje lekker thuis laat. (Het t-shirt mag ook wel worden omgedoopt tot pyjama, dan hoeven wij het niet meer te zien.)


 Oeioeioei, Zayn. Je bent zo verschrikkelijk sexy. Maar je rookt. Dus je stinkt. Jammer. :(


 Deze is om het beeld van stinky Zayn van je netvlies te wissen. Hij heeft geen onderbroek aan, (Wel een broek) maar omdat het Zayn is kan ik hem vergeven.



 
















 Jaja ik weet het, deze telt eigenlijk niet mee. Maar omdat The Wanted op 21 februari komt optreden in de Heineken Music Hall mogen ze in hun sexy boxers in deze rubriek. Ps. Je kan vanaf vrijdag kaarten kopen voor 35 euro. (koop wel alleen op officiële ticketsites, anders heb je een grote kans op namaak tickets en dat zou zonde zijn.)


<3 Margot (Teenz4You)

zaterdag 5 oktober 2013

Column Cyberpesten en online fakers

Wat dacht je, toen je gisteravond achter je laptopje zat te typen? Laat ik eens dat meisje met weinig volgers uitschelden,  of die jongen die nog steeds Tweets verstuurd met de woorden: swag, en yolo voor schut zetten?  

Ik zat laatst eens wat random Tweets te lezen, en ik kwam iets zeer merkwaardigs tegen. Iemand twitterde vanaf een naamloos account met zo'n eitje als foto, dat een meisje lelijk zou zijn. Ze zou geen vrienden en een verschrikkelijk arrogante k*tk*p hebben. Ik vind het zo ontzettend laf, om 'lekker anoniem' iemand te pesten. Het zou hetzelfde zijn als ik met een groen kleed over mijn hele lichaam naar iemand toe ga om hem/haar eens flink uit te schelden. <--- Dat doe je toch ook niet?! En trouwens, niemand is lelijk. En er bestaat geen definitie van arrogante k*tk*p. Dus wat wilde je ook alweer bereiken?

 Pesten via internet bestaat nog niet zo lang. Zo'n tien jaar geleden begon de grote opmars van sociale media als MSN, Hyves, Facebook en openbare chatrooms. De eerste kon je nog redelijk goed afschermen tegen onbekende pestkoppen. Maar op Facebook, Twitter, ask.fm, en in chatrooms leg je erg makkelijk contacten met onbekende mensen die eerst zo aardig lijken. Ik wil niet zeggen dat onbekende contacten altijd slecht zijn, maar je moet wel oppassen dat je niet over je eigen grenzen gaat.

Hier een voorbeeld: (niet op de waarheid berust)
Een man van 54 ("R0b3r7#")zit achter zijn computer. Hij surft naar een chatsite en probeert contact te zoeken met jonge meiden. Hij klikt op het profiel van "Joyc3l0v3@" er staat : "Joyce, 16 jaar"
Aan de andere kant van Nederland zit "Joyc3l0v3@" achter haar pc. Ze is gisteren 47 jaar geworden. Ze zoekt op de chatsite naar jonge jongens om mee te chatten. Ze vindt "R0ber7#". Ze klikt en ziet: "Robert, 17 jaar"...

Het is zo makkelijk om online te liegen, dat het erg verleidelijk is om te doen.  Je mag uit mijn column zelf je conclusies trekken.

<3 Teenz4You (notgonnasayaname)


vrijdag 4 oktober 2013

Must hear: Yours Truly- Ariana Grande

Hallo lieve lezers!
 
Ik zat zoals ik elke dag doe, lekker muziek te luisteren via Spotify toen ik het nieuwe album van Ariana Grande voorbij zag komen!
Die ben ik dus meteen gan luisteren en ik vind hem echt geweldig!
Een echte aanrader dus!
Het heeft in totaal 3 jaar geduurd voordat het album eindelijk af was!
Ariana heeft de nummers zelf geschreven.
Ze is hierbij geïnspireerd door o.a haar idolen en grote voorbeelden
Whitney Houston, Amy Winehouse, Christina Aguilera en Mariah Carey.
Aan het album hebben verschillende artiesten meegewerkt.
Zo zingt Nathan Sykes (Ja, die van the Wanted) mee
met een van mijn favoriete nummers 'almost is never enough'
Big Sean is te horen in 'Right there'
En MIKA zingt mee in het vrolijke liedje 'Popular Song"
Het album is 30 Augustus dit jaar uitgekomen en is dus al te koop.
(via bol.com €17.99)
Kortom het is echt een leuk album
 en zeker de moeite waard om te beluisteren!
Check hieronder het nummer samen met MIKA
 
Laat ons via Twitter of via een reactie weten wat jij van het album vind!
 
♥Teenz4you (Naomi)
 
Pssst Ariana Grande en Nathan Sykes hebben bekend dat ze daten!
Super leuk toch?!