International!

dinsdag 31 december 2013

Gelukkig Nieuwjaar!

Nog een paar uur en dan is het zover...... 2014!
 
2013 is een jaar waarin veel gebeurd is. Veel nieuwe vriendschappen zijn ontstaan, nieuwe bands zijn ontdekt, troonopvolgers zijn geboren, grote voorbeelden zijn overleden en Teenz4You is ontstaan!
 
Het is bijna niet te geloven dat wij (Teenz4You) nog maar iets meer dan een half jaar bestaan. We hebben in deze korte tijd al zo veel dingen mogen schrijven, nieuwe mensen leren kennen en interviews mogen doen, en dat komt ook dankzij jullie!
 
Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen gebeurd in 2013, want het waren wel 365 dagen, en daarin gebeurd best veel, maar als we dat allemaal zou moeten benoemen waren we volgend jaar nog bezig!
 
 
Waarschijnlijk ligt om 12 uur internet eruit door alle mensen die dan achter de computer zitten te skypen, dus daarom willen we nu alvast zeggen:

Een gelukkig, gezond en sexy 2014!!
 
 
 
 Teenz4You <3

zaterdag 28 december 2013

Sweet morning stress

Je staat 's ochtends voor de spiegel, niets aan de hand. Totdat je omhoog kijkt en je je haar ziet... En de wallen onder je ogen... En de halfbakken make-up van de vorige dag. En als extra verassing: Je moet over een halfuur weg en je moet ook nog ontbijten! Hoe moet je ooit op tijd fris en fruitig op school verschijnen met zo weinig tijd?!

Stap 1.
Plens minstens een liter ijskoud water in je gezicht en was je hele gezicht grondig met een washandje. Zo kom je al iets frisser voor de dag.

Stap 2.
Niet te veel foundation. Een beetje mag natuurlijk wel om je wallen/ieniemieniepuistjes te camoufleren maar van te veel foundation wordt je geel/oranje/zonnebankbruinXXL en dat is niet erg aantrekkelijk.

Stap3.
Ook niet te veel make-up. :) Een goede mascara is een must! Daarmee kan je je oogopslag al een stuk frisser doen lijken. Een dun lijntje oogpotlood/eyeliner erbij, een leuke oogschaduw en je bent bijna ready to go.

Deze oogschaduw is lekker subtiel omdat ie niet
 heel erg dekkend is. ;)




We LOVE Essence make-up!

Dit is de beste oogpotlood die ik ooit heb gehad! (shop 'em bij Action. ;) )

Stap 4: The hair.
Voor sommigen breekt nu de hel los. Want hoe moet je dat gigantische vogelnest in vijf minuten uit je haar borstelen?! Nou, niet. Soms is het de beste oplossing om je haar in een rommelige knot op je hoofd te binden en een vette trend te zetten! Maar andere dagen wordt je wakker en dan zit je haar per-fect! Dan voel je je een prinsesje en hoef je er niets meer aan te doen. Alleen... Je moet op de fiets naar school. Daar gaat je mooie haar. Je kan het natuurlijk ook zien als een goede fohn en er op school het beste van proberen te maken. ;)
 
Stap 5:
RELAAAAX. Denk niet dat je de enige bent met dit ochtendprobleem, iedere tiener heeft er last van. Stap dus gewoon lekker zelfverzekerd je klas binnen en doe alsof er helemaal niets aan de hand is. (Dat is mijn oplossing, werkt meestal perfect.)
 
 
<3 Teenz4You
 
 
Ps. Kom je toch te laat? Dan kan je altijd nog zeggen dat je je zusje naar school moest brengen/de brug openstond (Al gelooft niemand dat nog)/je een lekke band had die je moest plakken/ je vriendin van dr fiets viel/ er hele harde tegenwind was (dat geloven veel docenten ook niet omdat ze er zelf geen last van hebben in de auto.)/er een boom over de weg was gewaaid of dat je fietssleutel is afgebroken. Good Luck!















donderdag 19 december 2013

Made by: YOU! Ralf Mackenbach Q&A



Vorige week kregen we een berichtje van Soraya, met de vraag of ze iets mocht schrijven voor Teenz4You. Maar natuurlijk mag dat! Toen kwam van haar het idee om een interview te doen met Ralf Mackenbach. Als je nu denkt; ma-ma-maar dat heb je toch al gedaan? Ja dat klopt, maar deze keer komen de vragen van de fans zelf. Een superleuk idee! Misschien ken je Soraya nog, want eerder hebben we haar geïnterviewd voor de rubriek 'My Fandom.'   Hier kan je het interview met Ralf lezen! 

Bo: 
 ‘Hoeveel kinderen wil je later hebben?’
Ik denk twee, maar over zoiets beslis je natuurlijk samen.

'Wat zijn de momenten waarom je blij bent dat je even zonder alle media en fotografen bent?'
Thuis als ik gezellig met het gezin of vrienden zit, want thuis is echt ‘thuis’ voor mij.
 
Elke:
‘Wat is je favoriete woord?’
Q.e.d. (? Het betekent: 'hetgeen dat bewezen moet worden.' Thanks voor Google, en voor Ralf voor dit uiterst vage antwoord. X Teenz4You)

Demi:
'Ga je wel eens uit?'

Jazeker, maar niet heel vaak. Een of twee keer per maand ongeveer.

Manon:
‘Wat is je favoriete schoolvak?’
Natuurkunde/Wiskunde.

Romy:
'Op wat voor soort meisjes val je?'
Op meisjes met wie ik een connectie heb en met wie ik kan goed kan lachen.

Xante:
'Wanneer ga je weer naar België toe?'
Zeer binnenkort!

Femke:
'Heb je een vriendin of ben je aan het daten?'
Nee, momenteel niet. 

Lisa:
'Wat vind je het beste liedje van One Direction?'
Best Song Ever. 

Kelly:
'Zou je uitgaan met een fan?'
Zie het antwoord op vraag 6. ;)

Demi:
'Wat doe je meestal in je vrije tijd?'
Muziek maken/luisteren, films kijken, gamen, en soms uitgaan.

Karin:
'Wat is het beste cadeau wat je ooit van een fan hebt gekregen?'
Het feit dat iemand naar mijn muziek luistert en me altijd trouw is, dat vind ik echt een heel mooi cadeau. (Aaaaawgh, dat is zo lief!) 

Leontien:
'Wat is je mooiste videoclip?'
A Christmas Movie, het is geen videoclip, maar wel een mooie foto. 

'Wie is je celebrity crush?'
Jennifer Lawrence. 

'Wat vind je van Ariana Grande?'
Mooi! 


Wat een gaaf interview! Misschien lees je dit en denk je: Dat wil ik ook wel eens doen! Nou, dat kan best! Moet je gewoon ff een mailtje sturen naar teenz4you@outlook.com en dan krijg je meer informatie!  

Xx Soraya en Teenz4You!

 
En hier is een grappige foto van Ralf! <3
 

 


dinsdag 17 december 2013

Little Stars; Zo zagen de celebs eruit toen ze klein waren

Jullie hebben de celebs al gezien zonder make-up en na plastische chirurgie, maar what about babyfoto's? Ik heb er zo'n 150 bekeken en de schattigste foto's zie je hieronder. Met een foto van hoe hij/zij er nu uitziet.


Dit vrolijke meisje is uitgegroeid tot een echte killer lady, die de sterren van de hemel zingt.



Zou je haar herkennen als je alleen de babyfoto hebt gezien? 
Queen Bee is heel anders dan toen ze nog een klein Queentje was.




Zooo schattig! He'd catch a grenade for ya!


Nog steeds heel schattig, Bruno Mars. <3




Dit Nederlandse supermodel had al vroeg liefde voor de camera.


Natuurlijk! Het is Doutzen Kroes. 

Deze vind ik heel erg schattig! Maar wie is het?


Justin Timberlake had ik niet herkend. Jij wel?


In ieder berichtje vind je wel een van de boys van deze boyband. Nu ook! Maar wie is het?

Natuurlijk is dit Louis Tomlinson van One Direction! <3


Smiley Baby

Miley heeft tegenwoordig blond haar en iets minder smiley dan toen ze een baby'tje was.


Nee, dit is niet Rupert Grint.


Pfieuw, het is allemaal nog goed te komen. ;)



Glee. Meer zeg ik niet.


Aan alleen het woord Glee had je wel genoeg toch? Lea Michelle ademt Glee. Lea Michelle is Glee.



And I was like Baby baby baby ooooh like baby baby baby ooooh.


Baby-Bieber is getransformeerd tot Gangster-Bieber.


Als je bedenkt dat ze nu vollere lippen heeft, dan weet je vast wie ze is.


Kim Kardashian! 


The Marshall Matters.


Ik vind niet dat Eminem een heel aardige uitstraling heeft. Ik vind zijn muziek ruk, maar z'n babyfoto is cute!


Zo kent iedereen Hermoine, als het meisje met het lange haar en de toverstok.


Nu is er niets meer over van de schattige Hermoine. Emma Watson is een goede actrice en model!


Ik denk dat je deze zangeres wel kent!



Britney Spears heeft nu bruin haar en een glamorous glitter jurk, maar ze is nog steeds Britney. 




<3 Teenz4You



















zaterdag 14 december 2013

Berlijn!

Berlijn, wat ben je leuk!  Berlijn, wat ben je mooi!  (In het donker en in December) Waarom ik dit vertel? Gisteren ben ik, na acht uur in de bus, teruggekomen van vier dagen Berlijn. Het was gaaf, en heel koud. Op de heenweg lijkt de reis altijd langer te duren want holysh*t het leek eindeloos te duren. Maar dan uiteindelijk rijd je langs een oude kapotte tribune een grijze betonnen massa binnen. In de eerste instantie dacht ik: LELIJK! maar dat viel eigenlijk best wel mee.  :) Vooral als je weet dat het hostel vroeger een klooster was, en dat alles prachtig verlicht is. 'S avonds maakten we een stadswandeling langs alle highlights van de stad. Er was iets wat me meteen opviel: wat zijn de jongens hier mooi! Ik vraag me dan altijd af waarom die mooie jongens zo ver weg wonen en niet gewoon hier in de buurt. Op iedere straathoek vind je een kerstmarkt en een gigantische kerstboom. Met Starbucks koffie gingen we tussen een bos van kerstbomen mensen kijken, een héél inspirerende bezigheid want iedereen viel over hetzelfde stroomdraadje en ze fotograferen allemaal hetzelfde stukje Sony-centrum: een grote reclame voor de nieuwste Hobbit film. Het was ofcourse geen normale reclame. Midden op het plein ligt een gigantische berg gouden munten met daaronder een enorme draak. Dat was het eindshot van de eerste film. En dan:  slaap... weinig slaap. Want de volgende ochtend moesten we om acht uur ontbijten. Ff naar het holocaust mahnmahl en een fotospeurtocht en daarna na een beetje zeuren naar de PRIMARK!!! Ik ben heel gelukkig met mijn nieuwe One Piece, spijkerjasje en rugtas van canvas.  (En de rest maar dan ben ik morgen nog bezig.) <3 <3 Het is zo relaxed in de Berliner Primark een uurtje voor sluitingstijd want dan staan er géén, ik zeg géén rijen voor de paskamers!! Owgohsh het is de hemel voor iedere fashionlover. Het viel best wel op; 17 meiden en 1 jongen in de metro, bepakt en bezakt met Primark tassen. Ik moest op mijn koffer zitten om alles erin te krijgen. *slaap* De Stasi gevangenis vond ik heel indrukwekkend. Er was controle over de controle van de controle. En het barok-achtige behangetje in de verhoorkamers is nu weer helemaal hip. 'S avonds zijn we naar het theater gegaan naar de show "Berlin Erleuchted" een grote kerst show met zang en dans en alles vloog over het podium. Het was het grootse theaterpodium van Europa. Alles heeft erop gestaan: een complete kermis, gigantische showtrap, grote kerstballen met dansende meiden erin. Wat de jongens onder ons erg gaaf vonden was toen er een stuk of dertig dames in badpakken op het podium kwamen, ineens was de aandacht weer op de show gevestigd.  ;) Ik mocht tijdens de show jammer genoeg geen filmpjes maken dus ik kan niks laten zien. Ik voelde me heel erg thuis tussen alle chique uitgedoste berliners (not) maar ze hadden er wel lekkere cola. Aan het eind van de show sneeuwde het in de hele zaal. Het was een magische show en als je toevallig deze maand nog in Berlijn komt is het zeker de moeite waard om de show te gaan bekijken. (Vanaf de achterste rij kon ik alles perfect zien) Wat ik verder heel mooi vond was de East Side Gallery, een stuk van de Berlijnse muur dat door kunstenaars is bespoten met graffiti.  *laatste keer slaap*  Vrijdag was het koud. Freeeeeezing cold. Maar de Berliner Dom is heel mooi van binnen en het orgel is giganticaaaa. Bovenop de Dom heb je een uitzicht over de hele stad en dan zie je pas hoeveel bouwputten er zijn. Na nog eens acht uur in de bus ben ik weer terug in het pittoreske Ter Apel. Het is hier lekker warm, nou jaaaa, vijf graden... Het is tijd voor Kerstmis want ik heb 5 kerstmarkten bezocht.
I looooove december!

<3 Margot (Teenz4you)

zondag 8 december 2013

Liefde voor Kerstmis

Elk jaar als de eerste blaadjes van de bomen vallen krijg ik al last van de kerstkriebels. Dan tover ik de kerstlichtjes tevoorschijn en haal ik mijn stoffige kerstbeeldjes uit de kast. (Eigenlijk staan ze al het hele jaar vol in het zicht te shinen.) En daarom heb ik nu voor jullie de allermooiste kerstliedjes en foto's in een post verwerkt. Ik weet het, kerst duurt nog een maandje maar ik ga tussendoor nog naar Berlijn en dan is er ineens geen tijd meer om dit te schrijven. :)

Sorry voor deze. Als je het eenmaal hebt gehoord krijg je het niet meer uit je hoofd tot maart.
Wham! en hij zit in je hoofd.















Zonder de volgende artiest is kerst niet compleet. Mariah Carey! All I want for christmaaaaaas iiiiis yoooouuuuuu!




Justin Bieber, je haat hem of je houdt van hem. Maar dit kerstliedje is te schattig.




We gaan even terug naar Nederland. Nick en Simon hebben twee kerstliedjes gemaakt die best wel tof zijn. Ze hebben trouwens een heel kerstalbum opgenomen, maar die ga ik niet allemaal posten. ;)














Deze is dus van het nieuwe kerstalbum! -->










Het is maar 30 seconden, maar het is 30 seconden van schattigheid! Luister zelf maar. 





Ik heb nu nog meer zin in kerst! Wat doe jij allemaal om jezelf helemaal in de kerststemming te krijgen? Plaats een comment en laat het ons weten! 

<3 Teenz4You