International!

maandag 27 oktober 2014

Late night writing session?!


Soms snap ik niks van mijn brein. Ik neem me voor om 's middags eens een hele vette post te schrijven. Op het moment waarop ik bedenk dat ik 's middags ga schrijven barst ik van de inspiratie. Ik weet precies welke kledingstukken ik in een post wil zetten en welke YouTube - ontdekkingen ik een Moment of Fame ga geven. Soms, neem ik me zelfs voor om meerdere artikelen uit mijn mouw ga schudden. (Ja, ik heb van die grote mouwen dat er veel artikelen in passen) Alleen is een inspiratiemoment nooit een 'ik heb nu genoeg tijd om te gaan schrijven- moment'.

vrijdag 17 oktober 2014

The Kik: "Wij willen best wel een beetje op The Beatles lijken"

                            
Lang geleden, een interview in Groningen city. Maar wat was het leuk! Ik had gehoopt dat een interview met The Kik betekende dat ik eindelijk Dave von Raven zonder die eeuwige zonnebril zou zien. Niet dus. Ook in een vieze, stinkende, rokerige, donkere kleedkamer zat de zonnebril keurig op z'n plek. Balen. Op donderdagavond fietsen in de stad is ook grappig. Normaal gesproken kom ik in een minuut of vijf in het centrum. Op donderdag, koopavond dus. Duurde het een kwartier. Nou had ik mijn tijd wat ruim ingeschat dus maakte het niets uit. Middenin het centrum aangekomen was de eerste persoon die ik zag Batman. Met naast hem Ewout Genemans en een cameraploeg. Maar dan nog! Batman was de eerste persoon die ik tegenkwam! :D We klimmen over een heleboel fietsen, lopen langs een vreetmuur, richting de Oosterstraat. Vera. The place to be voor vanavond. Want The Kik treedt er op. Een paar weken geleden had ik een mailtje gekregen van het management. Ja leuk! We doen een interview, in Groningen oké?  JA NATUURLIJK OKÉ! Want we hebben het niet over zomaar een band. The Kik is een heel seizoen huisband geweest bij De Wereld Draait Door, speelt voor uitverkochte zalen en krijgt overal de zaal aan het dansen. En dan heb ik nog niets gezegd over het talent van de muzikanten. Paul, de toetsenman, speelde de meest geweldige orgelsolo die ik in mijn leven heb gehoord. (Ik ben een toetsenliefhebber, dus ik hou altijd meer van een toetsensolo dan van een gitaarsolo.) Arjan, de gitarist deed ook een ontzettend goede solo en als band zette The Kik een hele vette show neer. Dave molde een deel van het podium, maar ik heb geen idee wat. Hij zwaaide op een gegeven moment met een afgebroken iets en het was voor mij niet herkenbaar wat het was. De reden: wij stonden achteraan in de zaal. Het geluid is daar beter. Dat is trouwens een tip voor mensen die graag concerten bezoeken voor de muziek, en niet om te fangirlen: Ga achteraan staan. Gewoon een keertje proberen. Lees snel verder voor het interview met the Kik!

donderdag 9 oktober 2014

Shopping for life!

Als ik het bordje 'Sale' zie hangen bij een winkel moet ik altijd even binnen kijken. Behalve als het een stoffige antiekzaak betreft, dan weet ik die drang wat beter te onderdrukken. ;) De H&M, New Yorker, of Forever 21 zal ik nooit van m'n leven voorbijlopen tijdens de uitverkoop. Ik vind het heerlijk om te struinen tussen rekken met jurkjes, shirts en sexy jeans. Alleen die rijen bij de kleedkamers... Daar word ik moedeloos van. Vooral als zo'n rij de halve winkel in beslag neemt, dan pas ik stiekem snel iets achter het rek met kleding of ik koop het op de gok. Ik heb geluk dat ik redelijk mijn maat kan inschatten en dus wel eens iets zonder te passen kan kopen. :3

Ik heb ook een grote liefde voor online shoppen. Dan kan ik gewoon overal rustig rondkijken en kopen wanneer ik het daar aan toe heb. Geen gedoe met sluitingstijden enzo. Daarom probeer ik iets nieuws op Teenz4You. Een shoplet (Als de widget wil laden. ;) ) In deze Shoplet vind je allemaal producten die wij voor jou hebben uitgezocht. Je kan dus shoppen op Teenz4You, hoe leuk is dat?!  En je krijgt geen lelijke shizzle in je beeld. Ik heb deze keer kleding gekozen die ik gewoon erg vet vond. (om de Shoplet widget te testen. :P ) Ik hoop dat jullie deze Shoplet net zo leuk en handig vinden als ik hem vind. Kijk gerust even rond!

Loading Senanga Shoplet…



<3 Margot (Teenz4You) 

dinsdag 7 oktober 2014

Interview Jayh Jawson: "Ik doe veel, maar ga niet over lijken!"

Toen wij hoorden dat Jayh ging optreden in FOX (wat niet ver is van de plek waar ik woon) moesten wij daar natuurlijk heen!  We hebben nog geen interview met hem op de site staan dus dat was een goed excuus om zijn manager een mail te sturen, zo gezegd zo gedaan! En toen hadden we dus een interview gefixed met Jayh! Je kent Jayh Jawson vast wel van zijn grootste hit: Mooie Dag



of misschien ken je hem wel van dit lied, die hij samen heeft met The Partysquad : Helemaal naar de klote.

















Na een leuk avondje feesten, en na een geweldig optreden van Jayh, lopen wij (moe van het dansen) naar de zijkant van het podium. Wij waren niet de enige die daar heen gingen. Wat wij dus niet wisten was dat je met hem op de foto kon gaan ( wat wij toen natuurlijk ook ff gingen doen ;) ) de foto is binnen! ;) Daar zitten we dan, met z'n drieën op een pluizige, warme en zachte bank in zijn kleedkamer. Laat het interview maar beginnen. ;)

maandag 6 oktober 2014

Monday Blogday

Hallo!

Het is (alweer) veel te lang geleden dat ik zo een blogje voor jullie heb geschreven. We lijken een beetje 'offline' te zijn, een beetje niet aanwezig in blogland. En misschien is dat wel zo. Ik ben begonnen met een studie en daar gaat tijd inzitten. Veel tijd. Heel veel tijd. Ik vind het een leuke studie maar ik vind het ook ontzettend jammer dat ik minder kan bloggen. Het betekent trouwens niet dat ik niks heb meegemaakt voor Teenz4You. Eigenlijk is er te veel gebeurt wat ik jullie nog moet vertellen. Zo heb ik met Sanne een interview gedaan met Jayh Jawson. Oh my, wat is hij lekker in het echt! Dat interview komt zeeeer binnenkort online. Het was te gek. Dat vind ik echt het allerleukst aan bloggen. Je komt op plekken waar je zonder blog nooit zou komen. Zo zat ik samen met Jett Rebel in een snackbar in Groningen, nam ik Lucas Hamming mee naar een taco - restaurant en zat ik samen met Jayh op een zachte bank in de backstageruimte van een discotheek. Het is geweldig!