International!

dinsdag 13 januari 2015

Geen Eurosonic/Noorderslag ticket en toch live muziek? Het kan!

Van woensdag tot en met vrijdag staat Groningen helemaal in het teken van het festival Eurosonic/Noorderslag! Zo ongeveer iedere (nieuwe) band speelt op het festival om zichzelf te showen aan de vele platenbazen die aanwezig zijn. De kaartjes voor het festival zijn euuhm, niet zo goedkoop en daarom kan je hier lezen wie je allemaal kan bekijken zónder festivalkaartje. :)
Eurosonic Air!

Op de Grote Markt staat elk jaar een groot podium met daarop grote artiesten. Kensington, Di-Rect, Dotan en Jett Rebel zijn een paar namen die je van donderdag tot en met zaterdag kan gaan checken. Nu denk je; wat kost dat dan? Nou, helemaal niks! Hooguit een tientje voor wat drankjes, maar die zou je ook kunnen regelen door mensen lief aan te kijken.

Energy Stage! 
Dit podium staat op het terrein aan het Boterdiep. Nog geen tien minuten lopen vanaf de Grote Markt. Leuke locatie, al zeg ik het zelf. En er staan leuke bands als MakeBelieve,Town Of Saints, Posij, en WOLVON. 

Alter Sonic! 
Voor dit feestje moet je donderdag en vrijdagavond in de Drie Gezusters zijn. Met optredens van o.a. Stef Classens en MakeBelieve is het zeker de moeite waard om te gaan kijken! (Check wel eerst ff de site van Alter Sonic om de locaties van de verschillende podia te vinden.

Upcoming Acoustic! 
Als je op zaterdag al die muziek nog niet zat bent, dan staan er in het Concerthuis leuke akoestische optredens gepland. Ik zou gaan kijken als ik jou was!

(I wanna) Rock `n' Roll Highschool all night! 
Stap 1. Ga naar het Concerthuis.  
Stap 2. Loop naar binnen.
Stap 3. Dans tot je erbij neervalt. (Of stop iets eerder, minder awkward)
Stap 0. Check de Facebook pagina. 

Jack Daniels’s Future Ledgends Showcase!
Aan het Boterdiep staat Jack Daniel's Barn. Op zaterdag staat daar een gratis toegankelijk feestje op het programma. Onder anderen Birth of Joy en Paceshifters treden er op. 






1 opmerking: