International!

vrijdag 23 januari 2015

Column: 5 super irritante dingen


Soms krijg je op de raarste momenten inspiratie voor een blogpost. Zo kreeg ik het idee voor deze blogpost op een zaterdagavond terwijl ik chips zat te eten. Van die irritante kleine stukjes waar je je kapot aan ergert. Toen wist ik ineens waar mijn volgende post over zou gaan: over irritante dingen!




5. Op vijf staat dus kleine stukjes chips die je met geen enkele mogelijkheid te pakken kunt krijgen! Aaarg, ik vind dat dus zoooo irritant! De zak is waarschijnlijk gevallen waardoor alle stukjes aan de onderkant compleet verbrijzeld zijn. Bedankt vakkenvuller.

4. a. Je hebt net je mascara opgedaan en het is zit echt perfect, maar dan.... HATSJOE. Zeg maar doei tegen je perfecte wimpers en hallo tegen je panda ogen. Tot overmaat van ramp heb je nog maar 5 minuten voordat je naar school moet. Nou ja, dan maar als panda vandaag. Panda's zijn best schattig toch?
b. We blijven nog even in de mascarahoek want wat ook super irritant is, is mascara in je oog! Dat doe echt zo'n pijn! Je ogen beginnen meteen te tranen waardoor het onmogelijk wordt om nog fatsoenlijk mascara op te kunnen doen.

3. Op drie staat een nieuw pak hagelslag. Je hebt net een nieuw pak opengemaakt en wil wat op je brood strooien. Dit gaat dus niet zonder het halve pak erop te gooien. Er komt meteen 3 kilo hagelslag uit waardoor je boterham bijna onzichtbaar is geworden.

2.  Moeder natuur die je perfecte kapsel verpest door het keihard te laten regenen. Je herkent het vast wel, je haar zit sinds weken ein-de-lijk zoal je het in gedachten had. Voor de zekerheid spray je nog flink wat haarlak zodat de wind het niet zal verpesten. Je stapt vol zelfvertrouwen op de fiets als je ineens een spetter op je gezicht voelt. Vurig hoop je dat het bij deze ene spetter blijft maar dan komt het ineens met bakken uit de hemel vallen. Je komt als een verzopen kat aan op school en van je perfecte kapsel is niks meer over. Je hebt mijn toestemming om even te huilen.

1. Deze staat bij mij echt met stipt op nummer 1. Hij zal helaas alleen herkenbaar zijn voor mensen met een bril, maar ik vind dit zo irritant dat hij wel in dit lijstje moest! Na een superkoude fietstocht kom je eindelijk op school aan. Zodra je de school binnenstapt zie je helemaal niks meer omdat je bril beslaat. Dit gebeurt trouwens niet alleen als je van buiten naar binnen gaat, maar ook als je een kop thee drinkt. Een bril is ook super irritant als het regent, want aangezien er geen ruitenwissers op een bril zitten blijven alle regendruppels op de glazen zitten, Resultaat? Je ziet helemaal niks meer. Kortom meestal zorgt een bril ervoor dat je beter gaat zien, maar soms zorgt je bril ervoor dat je juist helemaal niks meer ziet.

Wat vind jij super irritant?

♥Teenz4you (Naomi)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten