International!

vrijdag 20 maart 2015

New music friday: Oost Wanted!


 
De Schijf van Vijf. Je hoort het en denkt waarschijnlijk direct aan een tekening met daarop groente, fruit en zuivelproducten. We gaan het nu hebben over een andere schijf, namelijk de nieuwe EP van Jezz en Cornee!

 De twee leden van de net geboren driekoppige rapformatie Oost Wanted hebben op 28 februari de release van hun nieuwe EP in De Leeren Lampe in Raalte gehad. Rico (ex-Opgezwolle) greep de microfoon om de jongens aan te kondigen en even later was de EP-release een feit.

Het idee achter de release was dat het gezien de geringe bekendheid verstandiger was om minder nummers op CD te zetten voor een betaalbaar bedrag; in dit geval vijf tracks voor vijf euro.
Hierbij houdt het niet op, sterker nog, de trein begint net te rijden. Na de afgelopen tijd shows te hebben gespeeld in Hedon, Het Langhuis en ReZet (Zwolle) gaan de jongens de rest van het land verkennen. Zo staat Oost Wanted, samen met Joost (vocals) op  22 maart in het HOFtheater in Raalte en 27 maart in de Hall of Fame in Tilburg. 

De komende tijd wordt onder anderen Groningen nog aangedaan door deze enthousiaste hip- hop act!  Wil je op de hoogte blijven van alle vorderingen rond Oost Wanted? Dat kan!

Facebook

Foto: Oost Wanted tijdens de EP-release in De Leeren Lampe.














<3 Teenz4You




Geen opmerkingen:

Een reactie posten