International!

maandag 20 januari 2014

Sexy dansjes? IM5 weet er alles van!


Jaja, daar is ie dan: het interview met IM5! Hij is iets later geplaatst dan gepland, maar ik zat midden in de tentamenweken dus daardoor moest ik het even uitstellen, sorry!
 
In Amerika zijn ze al een vrij grote naam, en het zal me niks verbazen als we hier binnenkort ook meer van ze gaan horen: IM5!

Will, Dana, Cole, Dalton en Gabe, 5 gelukkige jongens die door Perez Hilton, Jamie King en Simon Fuller (na een auditie) bij elkaar geplaatst zijn in een band, die vandaag de dag bekend staat als IM5.

Om een beetje een idee te krijgen van de boys zullen we ze kort aan je voorstellen:





Cole is geboren in Texas en opgegroeid in Midlothain (iets te zuiden van Dallas). In 2010 is hij samen met zijn moeder naar Los Angeles gegaan, met de bedoeling om daar zijn zangcarrière écht te laten beginnen. Ojaa, en hij is verslaafd aan zijn telefoon ;)












Dalton is geboren in Memphis, en later verhuisd naar Dallas. Hij speelt al vanaf z’n elfde gitaar en hij had samen met wat vrienden een band “Fly Away Hero” wat best een groot succes was. Zijn lievelingseten is Chipotle, en hij houd ervan om videospelletjes te spelen. Z’n grote droom is om op de kussensloop van alle meisjes te komen en daarna de wereld te veroveren met IM5.

 






Dana is 15 jaar, en komt uit Pittsburgh. Hij is begonnen met zingen, dansen etc. toen hij 10 jaar was. Hij heeft geen broertjes of zusjes, z’n lievelingskleur is rood en he loves Shoes!
 

 










Gabe is 17 jaar en komt uit Miami. Hij is deels Cubaans en deels Venezolaan. Z’n lievelingskleur is geel, hij is fan van Chris Brown en hij droomt ervan om ooit een wereldtour te doen met IM5.

 






 



Will is 17 jaar en is opgegroeid in Los Angeles. Hij speelt al vanaf z’n 4e piano. Z’n lievelingsmuziek is R&B en Gospel, maar andere  soorten muziek vindt ie ook hartstikke leuk. Hij speelt sinds kort ook gitaar en is begonnen om zijn eigen liedjes te schrijven en te produceren.

 





 

Toen ik IM5 voor het eerst tegenkwam op Youtube wist ik al dat ik deze boys niet voor mezelf kon houden en ze wel met jullie móest delen. Daarom heb ik geprobeerd een interview te regelen en zie hier!

Aangezien de boys van IM5 ook nog naar school gaan, moesten we goed overleggen over wanneer het mogelijk was het interview te houden, en met dat tijdverschil is dat nog best wel lastig! Uiteindelijk zijn we eruit gekomen en hadden we afgesproken dat we om half 1 ’s middags een skype-call zouden krijgen (wat hier dus om half 10 ’s avonds was). Margot en ik hebben ons de hele middag voorbereid op het interview en om de tijd te doden hebben we uiteraard ’s avonds nog even “Wie is de Mol?” gekeken, maar daar zul je waarschijnlijk nog wel weer een blogpost over zien verschijnen ;)
 
Omdat er 5 wel heeele leuke jongens waren, konden we niet zo goed bijhouden wie wat zei, en door hun geweldige sexy dansjes op de achtergrond werd het nog lastiger, maar we hebben ons best gedaan! Om het zo leuk mogelijk te houden heb ik het interview lekker in het Engels gehouden!


So, what brand of boxers do you guys wear?
White Ridey, David Beckham, Calvin Klein and Wall-Mart
 
How would you call the band if it wasn’t IM5?
Dalton: I would call us “The Paper boys”
We were going to perform at a party but they didn’t know we were coming so they announced us as “the Candy Boys”. So maybe we could call ourselves “the Candy Boys”

Do you have nicknames for each other?
Will: They call me “Hyves”
Dana: I’m “Little Dynamite”
Cole: Yeah, and I’m “Goldy Locks”
 
What’s your favorite movie?
Dana: White Chicks, defiantly White Chicks, I love White Chicks!
Gabe: Dark night and the Walk of Wall Street

And somewhere at the background we here someone scream: Anger Man!  So I suppose they also love that movie ;)

So you were just talking about White Chicks, but what do you really like in a girl?
Dana: Myself ;)
Cole: She has to make me smile, needs some humor, a good personality, confidence and she has to know how to make nice sandwiches!


Ok, so if you were a chair, who is allowed to sit on you and who isn’t?
Cole: Selena Gomez can and Will Jay can’t
Dalton: Mila Kunis can and Will Jay can’t
Dana: Megan Fox can and Will Jay can’t
Gabe: Emily Ratajkowski can and Will Jay can’t

So, we got a few questions from your fans on twitter. @daniquethe was wondering, what would be the first thing you are going to do when you’re in Holland?
Go visit fans in Holland! :D

This one is from @_SANNUH_ : If you could be somebody else for one day, who would you be?
Cole: Justin Timberlake, just because he’s Justin Timberlake
Will: Adam Levine
Dalton: John Travolta… I don’t know why
Gabe: Batman…
Dana: Justin Bieber, because of Selena Gomez ;)

So if we understand it right, Dana likes brown haired girls?
Yes!

The last twitter question came from @ikheetshirley : What is the first thing you do when you wake up in the morning?
Check instagram!



Wil je nog meer weten over de boys van IM5? Volg ze dan op twitter of instagram en kijk ook eens op de site!
Twitter: @IM5band
Instagram: @IM5band



 
(Zero Gravity!)

 
 
<3 Romy (Teenz4You)
 
 
 
 
 
p.s luister ook eens naar hun covers!
 
  (Check bijvoorbeeld deze super coole mash-up van de gaafste hits van 2013!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten