International!

woensdag 16 april 2014

Don't sing the Tenerife sea

Don't sing the Tenerife sea....

Komt deze zin je op een of andere manier vaag bekend voor? Dat kan! Don't, Sing, en Tenerife Sea zijn namelijk titels van het nieuwe album van Ed Sheeran.



Op 23 juni komt het nieuwe album van Ed Sheeran uit: X (multiply). Zijn vorige album + (plus) is wereldwijd een hit geworden, en ook dit album ziet er veel belovend uit. Nog niet zo lang geleden heeft Ed de tracklist bekend gemaakt, en die ziet er als volgt uit:

1. One
2. I'm a mess
3. Sing
4. Don't
5. Nina
6. Photograph
7. Bloodstream
8. Tenerife Sea
9. Runaway
10. The man
11. Thinking out loud
12. Afire Love
 
 

Een paar maand geleden was tijdens het optreden in Madison Square al de Tenerife Sea te horen, waarna Ed Sheeran ons een poosje geleden liet kennis maken met zijn 'officiële single' Sing. Toen we eindelijk weer een beetje bij gekomen waren van deze twee geweldige nieuwe nummers kwam er plotseling nog een verassing: Don't werd voor het eerst gezongen op "Saturday Night Live"!

Na geluisterd te hebben naar deze nummers heb ik al wel een beetje een beeld gekregen van hoe 'X' gaat klinken. Alhoewel, met Ed weet je het natuurlijk nooit zeker....
Maar wat ik wel zeker weet is dat ik niet kan wachten tot dat het nieuwe album uit is, hoeveel nachtjes nog tot 23 juni?
 
 
<3 Romy (Teenz4You)
 
 
(Don't)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten