International!

zaterdag 28 december 2013

Sweet morning stress

Je staat 's ochtends voor de spiegel, niets aan de hand. Totdat je omhoog kijkt en je je haar ziet... En de wallen onder je ogen... En de halfbakken make-up van de vorige dag. En als extra verassing: Je moet over een halfuur weg en je moet ook nog ontbijten! Hoe moet je ooit op tijd fris en fruitig op school verschijnen met zo weinig tijd?!

Stap 1.
Plens minstens een liter ijskoud water in je gezicht en was je hele gezicht grondig met een washandje. Zo kom je al iets frisser voor de dag.

Stap 2.
Niet te veel foundation. Een beetje mag natuurlijk wel om je wallen/ieniemieniepuistjes te camoufleren maar van te veel foundation wordt je geel/oranje/zonnebankbruinXXL en dat is niet erg aantrekkelijk.

Stap3.
Ook niet te veel make-up. :) Een goede mascara is een must! Daarmee kan je je oogopslag al een stuk frisser doen lijken. Een dun lijntje oogpotlood/eyeliner erbij, een leuke oogschaduw en je bent bijna ready to go.

Deze oogschaduw is lekker subtiel omdat ie niet
 heel erg dekkend is. ;)




We LOVE Essence make-up!

Dit is de beste oogpotlood die ik ooit heb gehad! (shop 'em bij Action. ;) )

Stap 4: The hair.
Voor sommigen breekt nu de hel los. Want hoe moet je dat gigantische vogelnest in vijf minuten uit je haar borstelen?! Nou, niet. Soms is het de beste oplossing om je haar in een rommelige knot op je hoofd te binden en een vette trend te zetten! Maar andere dagen wordt je wakker en dan zit je haar per-fect! Dan voel je je een prinsesje en hoef je er niets meer aan te doen. Alleen... Je moet op de fiets naar school. Daar gaat je mooie haar. Je kan het natuurlijk ook zien als een goede fohn en er op school het beste van proberen te maken. ;)
 
Stap 5:
RELAAAAX. Denk niet dat je de enige bent met dit ochtendprobleem, iedere tiener heeft er last van. Stap dus gewoon lekker zelfverzekerd je klas binnen en doe alsof er helemaal niets aan de hand is. (Dat is mijn oplossing, werkt meestal perfect.)
 
 
<3 Teenz4You
 
 
Ps. Kom je toch te laat? Dan kan je altijd nog zeggen dat je je zusje naar school moest brengen/de brug openstond (Al gelooft niemand dat nog)/je een lekke band had die je moest plakken/ je vriendin van dr fiets viel/ er hele harde tegenwind was (dat geloven veel docenten ook niet omdat ze er zelf geen last van hebben in de auto.)/er een boom over de weg was gewaaid of dat je fietssleutel is afgebroken. Good Luck!















Geen opmerkingen:

Een reactie posten