International!

zondag 3 mei 2015

De nieuwe Victoria's Secret Angels


Het is al een poosje bekend dat Victoria's Secret Angels Doutzen Kroes en Karlie Kloss, hun vleugels voorgoed hebben afgedaan. Iedereen was benieuwd wie de nieuwe Angels zouden worden. Victoria's Secret heeft eindelijk tien nieuwe angels bekend gemaakt en er zit natuurlijk ook een Dutchie bij. Lees snel verder om te zien wie zich bij de VS Angels voegen.
Romee Strijd (Nederland)
De 19-jarige blondine was al te zien in de Victoria's Secret fashion show van vorig jaar en nu kan ze zichzelf ook een Angel noemen. Het Zoetermeerse model is de opvolger van Doutzen en ik ben er van overtuigd dat ze het geweldig zal doen!

Taylor Hill (Colorado, Amerika)



Ze pas 19 jaar, maar ze heeft een cv waar je u tegen zegt. Zo liep de Amerikaanse beauty shows voor Balmain, Fendi en Armani Privé. Verder was ze vorig jaar te zien in de VS fashion show, waar ze de PINK lijn van het merk showde.

Kate Grigorieva (Rusland)
De 25-jarige Kate is een beauty met brains. Ze studeerde Marketing voordat ze aan een modellencarrière begon. Ze deed mee aan Russia's Next Top Model waar ze een tweede plaats behaalde. Dit was het begin van een succesvolle carrière waarin ze shows heeft gelopen voor meerder high fashion merken zoals Givenchy, Versace, Isabel Marant, Moschino en vele andere merken.

Elsa Hosk (Zweden)
Elsa (26 jaar) heeft ook een aantal bekende merken op haar cv staan. Zo liep ze onder ander voor Dior en Guess. Verder is ze al een aantal jaren te zien in de VS fashion show. Behalve model is ze ook professioneel basketbalster. Een echt multitalent dus. 

Martha Hunt (North Carolina, Amerika)
De 26-jarige Martha heeft al meer dan 180 shows gelopen. Chanel, Balmain, Miu Miu, Versace, Louis Vuitton en vele andere merken kan ze van haar lijstje strepen. Verder is ze al twee jaar te zien in de VS fashion show.

Monika Jagaciak (Polen)
Deze Poolse schoonheid van 21 gaat door het leven als Jac, wat haar bijnaam is. Ze werd ontdekt in een Pools winkelcentrum en sindsdien heeft ze al gewerkt voor onder andere Marc Jacobs, Clavin Klein en Valentino. Ze komt uit een zeer sportieve familie. Zo is haar zus de beste verspringster van Polen en houdt ze zelf heel erg van hardlopen.

Stella Maxwell (Groot Brittannië)
Stella komt uit Noord-Ierland en is 24 jaar. Ze is echter geboren in België en heeft ook in Australië en Nieuw Zeeland gewoond. Vorig jaar kan je haar zijn tegengekomen in de VS fashion show. Je kan haar ook gezien hebben in de Spaanse, Italiaanse, Japanse of Engelse Vogue. Ook liep ze over de catwalk voor Marc Jacobs en Moschino.

Lais Ribeiro (Brazilië)
In 2009 begon ze als model en al snel liep ze shows voor Chanel, Louis Vuitton, Gucci en Versace. Ze was het meest geboekte model van de Braziliaanse fashion week in 2011. Verder stond ze op meerdere covers van de Vogue. Als kers op de taart loopt de inmiddels 24-jarige al vier jaar mee in de VS fashion show.

Sara Sampaio (Portugal)
Sara is 23 jaar en is al een poosje deel van het Victoria's Secret team. Ze kan zichzelf nu eindelijk een Angel noemen. De Portugese speelt viool en heeft de bruine band in karate. Verder won ze meerdere keren de Portugese Best Female Model Golden Globe.

Jasmine Tookes (California, Amerika)
Jamine´s moeder is een celebrity fashion stylist in Amerika. Het is dan ook niet zo gek dat Jasmine de modellenwereld in is gerold. Ze heeft al shows gelopen voor Calvin Klein, Tom Ford, Miu Miu, Prada en Versace. Verder werd ze door de Franse Vogue uitgekozen als één van de tien modellen om in de gaten te houden in 2013. Twee jaar later is ze een van de tien nieuwe Angels van VS.

Wie is jouw favoriete nieuwe VS Angel?

♥Naomi 






  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten