International!

woensdag 12 juni 2013

5 boys. One dream. One Direction

40 dagen geleden was het in Amsterdam één oranje massa, en nee, het was geen koninginnedag. Het was 3 mei, de dag dat One Direction in Nederland was voor hun Take me home tour in het Ziggodome.

2 mei begon het al. De jongens begonnen op twitter tweets te plaatsen hoe jammer het was dat ze koninginnedag gemist hadden, en dat ze Amsterdam graag in het oranje gezien hadden. Opeens kwam er een tweet waarin een oproep werd gedaan aan alle directioners die naar het concert gingen: "You all must wear orange!"  en niet veel later was #turnziggoorange dan ook worldwide trending.

(deze foto is gemaakt door de enige echte Mr. Harry Styles himself)
's Avonds in het Ziggodome leek het wel alsof Nederland moest voetballen, iedereen was in het oranje gekomen, precies zoal gevraagd was. De sfeer zat er al goed in na het optreden van Camryn en toen One Direction op het podium kwam, barstte het feest los (niet voor niets dat Niall Amsterdam een van luidste concerten noemde).

Maar aan alles komt een einde, en zo ook aan de Europese Take me home tour. Harry, Liam, Zayn, Louis en Niall zijn op dit moment aan het touren in Amerika, na genoten te hebben van een korte vakantie.

Maar blijkbaar hebben de jongens niet stilgezeten in de tijd dat ze aan het touren waren. Op 19 maart werd bekend gemaakt dat de 3D film, die hier vanaf 29 augustus te zien is, "This is Us" gaat heten. Deze film laat zien hoe de jongens leven tijdens de tour en bezig zijn met hun nieuwe cd. Ook het concert in Amsterdam is gefilmd. Niall heeft ons verzekerd dat dit concert zeker weten in de film zal komen!

 
Op 9 mei hadden ze weer iets voor ons in petto, namelijk een #bigannouncement. De jongens gaan op 16 mei iets belangrijks bekend maken,  "who's excited today? Coz when my alarm went off,I jumped out of bed like it was Christmas Day as an 8 yr old! Cannot wait t tell everyonell" was de reactie van Niall op de dag zelf. De website (www.onebigannouncement.com) werd zo vaak bezocht dat hij bijna een uur niet bereikbaar was. Toen de site eindelijk weer toegankelijk was, bleek dat er een Stadium Tour bekend gemaakt was!

De Tour, die bekend is gemaakt als de "Where we are - tour" zal beginnen in 2014, en gaat waarschijnlijk de hele wereld over. Op dit moment zijn alleen nog maar de tourdata voor Engeland, Ierland en Latijns Amerika bekend gemaakt, maar binnenkort zuller er nog meer landen bij komen.

Ook zullen ze een gelijknamig boek uitbrengen dat zal gaan over hun verhaal vanaf het moment dat ze tijdens X-factor bij elkaar gevoegd werden als een groep. Persoonlijke verhalen van de jongens, gemixt met verhalen van fans zal het een zeer gevarieerd boek worden.

En als je dan net denkt dat je alles gehad hebt, komen de jongens van One Direction met hun laatste medeling. Ze brengen hun eigen parfum uit! De officiële tentoonstelling was vorige week donderdag. De jongens onthulden toen een levengrote doos van hun parfum, dat de naam "Our Moment" heeft gekregen. Wil je weten hoe het ruikt, dan moet je helaas nog wel even wachten, want hij is pas vanaf 8 septer verkrijg baar in nederland. Kijk voor meer informatie en de preciese geur op www.onedirection.edenparfums.com

Al met al hebben de jongens van One Direction het er maar druk mee, en moeten de directioners keuzes maken: gaan ze voor de tour, het boek, de film of toch hun parfum?



xxx Romy <3

Geen opmerkingen:

Een reactie posten