International!

woensdag 9 oktober 2013

Whoopsie Picture

Hoi!

Ik vind het leuk om zo nu en dan voor jullie een artikeltje te maken met leuke, schokkende of gênante foto's van de sterren. Niet om ze belachelijk te maken, maar gewoon, omdat stiekem iedereen het erg leuk vindt om te kijken naar blunderende celebrity's. Vorige keer heb ik jullie plastische mislukkingen laten zien. Nu is het de beurt aan (vaak onbewuste) nipplegates en broeken die nét iets te laag hangen. Ook de allergrootste modemissers komen langs. Vind je het ordinair? Scroll dan maar lekker door, dan vind je een leuke column. :) 

Als eerste: Ons lekkere boybandsnoepje Harry Styles. Tijdens een optreden Vond Liam (Payne) het nodig om de broek van Harry eens lekker omlaag te trekken. Het leverde erg grappige beelden op.
Caught on video!



















De koning van de lage broeken is Justin Bieber, op deze foto's maakt hij het extra bont door ook nog een grote witte opa-onderbroek te dragen onder zijn blauwe baggy-broek.


Ik vind dat de ordinaire grill van de Biebster ook bij dit artikel hoort.


Dat Lady Gaga vreemde creaties in haar kledingkast heeft hangen wisten we al lang. Maar om nou een vette nippelgate te laten zien? Whoopsie! Misschien even afplakken de volgende keer.




 Wooooow Madonna! Wat heb je gedaan?! Strohaar + Oversized zonnebril + Botox = Afschuwelijk. Tel daar die gouden grill bij op en je hebt de succesformule voor geroddel in de media.




 Vanmiddag dook ineens deze foto op in de sociale media. One Direction's Liam Payne is in Australië bestolen van zijn onderbroeken. Op de foto is te zien dat Liam geen onderbroek draagt. ;) Tooooo low baby. :)


Kijk eens wie we daar hebben (alweer) het boybandsnoepje! Maar DAT HAAR! What have you done Hazza? Ik hoop dat hij tijdens de show in Amsterdam dat haarelastiekje lekker thuis laat. (Het t-shirt mag ook wel worden omgedoopt tot pyjama, dan hoeven wij het niet meer te zien.)


 Oeioeioei, Zayn. Je bent zo verschrikkelijk sexy. Maar je rookt. Dus je stinkt. Jammer. :(


 Deze is om het beeld van stinky Zayn van je netvlies te wissen. Hij heeft geen onderbroek aan, (Wel een broek) maar omdat het Zayn is kan ik hem vergeven.



 
















 Jaja ik weet het, deze telt eigenlijk niet mee. Maar omdat The Wanted op 21 februari komt optreden in de Heineken Music Hall mogen ze in hun sexy boxers in deze rubriek. Ps. Je kan vanaf vrijdag kaarten kopen voor 35 euro. (koop wel alleen op officiële ticketsites, anders heb je een grote kans op namaak tickets en dat zou zonde zijn.)


<3 Margot (Teenz4You)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten