International!

donderdag 19 september 2013

One Direction

De boys van One Direction hebben niet stilgezeten de afgelopen tijd!
Speciaal voor jullie zetten we hier nog een keer op een rijtje wat er de afgelopen tijd allemaal gebeurd is.

20 Augustus
Vandaag is het dan eindelijk zover, de officiële premiére van This is us in Leicester square. Het hele plein staat vol met gillende fans om de jongens in het echt te zien. En dan is het zover, strak in pak lopen Harry, Liam, Zayn, Niall en Louis over de rode loper, terwijl ze uitgebreid de tijd nemen om met de fans op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Uiteindelijk is het dan zover en gaan ze de bioscoop in om This is us voor de eerste keer op het grote scherm bekijken.

Maar de film zelf is niet het enige waar over gepraat wordt door de media. Liam is voor het eerst gespot met zijn nieuwe vriendin Sophia Smith. Na zijn break-up met Daniëlle gingen er wel geruchten rond over Sophia en werden ze vaak samen gespot, maar er was nog niks bevestigd.
Nu is Liam niet de enige met een vriendin, en waren Eleanor en Perrie natuulijk ook aanwezig.
Zayn en Perrie bleken nog een verassing te hebben, ze zijn namelijk verloofd! Vol trots droeg Perrie de diamanten ring die ze van Zayn had gekregen om het aan iedereen te laten zien.
Maar ook Harry had een verassing. Toen de foto's van de afterparty vrijgegeven werden, kon iedereen er getuige van zijn hoe hij in een photobooth een paar wel 'hele' gezellige foto's maakte met een dame. Zou Hazza nu ook bezet zijn? (Hij heeft na die tijd bevestigd dat het niet zijn vriendin is, dus Harry is nog steeds vrijgezel!)

22 Augustus
Nadat de premiére zoveel media aandacht kreeg over de hele wereld, kunnen de interviews natuurlijk niet ontbreken! Al snel verschijnen er verschillende filmpjes op internet, waarin we kunnen genieten van grappige opmerkingen en onderlinge grappen. Ook het jeugdjournaal heeft het voor elkaar gekregen om ze te mogen interviewen. Het loopt gesmeerd, vol leuke grappen en zelfs nog een heuse "ik-vind-je-lief" rap van Louis, Liam en Zayn. Als Tako op een bepaald moment vraagt of ze met hun volgende tour ook nog weer terug komen naar Nederland antwoord Louis meteen "als het aan ons ligt gaan we zeker weten ook weer naar Nederland, en het ligt aan ons!" Dit zijn de woorden waarop we gewacht hebben, nu alleen nog wachten totdat het officieel bekendgemaakt is :)

25 Augustus
Yes! De boys hebben een VMA award gewonnen voor de "best summer song" met hun laatste hit "best song ever". Ze waren dan ook heel erg blij, en bedankten alle fans die op hun gestemd hadden. Maar niet iedereen kon het waarderen dat One Direction de prijs kreeg. Toen ze het podium op gingen om de award in ontvangst te nemen, klonk er van verschillende kanten boe-geroep. De jongens reageerden er niet op en bleven gewoon lachend op het podium staan.

26 Augustus
Na de succesvolle premiére in Engeland kan het natuurlijk niet anders dan dat er ook een premiére komt in New York City! Voor de fans die het toch graag wilden zien, maar er niet bij waren, was er (net als bij de premiére in Engeland) een livestream geregeld door Yahoo! Zo konden fans over de hele wereld mee genieten van dit spektakel. (Helaas werd het door het tijdverschil lastig om het hier in Nederland te bekijken, omdat het hier midden in de nacht was.)

28 Augustus
Eindelijk is het zover, This is us is te zien in Nederland! Vanavond werd de film voor de eerste keer vertoond in verschillende bioscopen door heel Nederland, en vanaf morgen is hij overal te zien. Wij, (Naomi, Margot en Romy) konden dan ook niet wachten totdat hij in de bioscoop was en zijn dan ook meteen de 28e heen gegaan. Ik kan je wel vertellen dat de film echt geweldig is! Door alle persoonlijke en backstage momenten leer je de boys echt kennen, en tijdens de nummers heb je het gevoel dat je bij een live concert zit :)

29 Augustus
Happy B-day Liam! En een beter verjaardags cadeau kan hij bija niet krijgen, want vanaf vandaag is This is us bijna overal ter wereld te zien in de bioscoop!

2 September
#prayforandy is trending wereldwijd. Andy, een oude vriend van Liam, is in een brand terecht gekomen. Toen hij bij Liam op bezoek was, wilde hij de verwarming gaan bijvullen op het terras. Waarschijnlijk is er door een technische fout brand uit gebroken. Aangezien Liam's appartement zich niet op de begane grond bevond, zat Andy vast op het brandende balkon. Toen Liam Andy hoorde roepen heeft hij geen moment geaarzeld en is met gevaar voor eigen leven de vuurzee ingegaan om Andy te redden. Toen Andy veilig was is Liam samen met hem naar het ziekenhuis gegaan, om te kijken hoe ernstig de brandwonden waren.

6 September
De titel voor het nieuwe album is bekend gemaakt! Het zal gaan heten:"Midnight Memories" Het album is voor het grootste gedeelte geschreven door henzelf en ligt vanaf 25 november in de winkel. (maar is nu al te bestellen op iTunes en bol.com)

Als het goed is zijn jullie nu weer op de hoogte van wat er de afgelopen tijd allemaal gebeurd is met de boys van 1D. Houd de site goed in de gaten, want Liam heeft verklapt dat ze vanmiddag een mededeling gaan doen aan Europa en het verenigd koninkrijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten