International!

zaterdag 20 december 2014

Primark haul


Zoals ik in mijn column (klik hier om te lezen) al vertelde, ben ik naar de Primark in Bremen geweest. Dit is de derde Primark waar ik tot nu toe geweest ben en het was ook de rustigste. Meestal sta je ongeveer een uur in de rij voordat je je volgepropte tas met spullen eindelijk kan passen, maar nu was er niet eens een rij. Ik moet zeggen dat ik, voor mijn doen, helemaal niet veel kledingstukken had. Oke, ik heb genoeg gepraat nu. Ik ga jullie snel laten zien wat ik allemaal heb gekocht!





Statement ketting €10

Als eerste heb ik deze geweldige ketting gekocht. Ik was al een poosje opzoek naar een statement ketting, die overal bij past en tegelijkertijd ook bij me past (lees niet standaard en opvallend). Toen ik deze zag hangen wist ik het meteen; dit is hem en ik moet hem hebben! Ik had echt superveel geluk want er hing er nog precies een en die heb ik dan ook meteen in mijn tas gegooid. Omdat dit een limited edition is, heb ik geen idee hoe lang en of hij nog verkrijgbaar is in Nederland. Ik heb eerlijk nog gezegd nog geen idee waar ik deze ketting bij ga dragen, maar misschien wel bij het blouseje die ik ook gekocht heb. Tot die tijd krijgt deze beauty een ereplaats in mijn kast!



Trui €10
Ik zag deze trui hangen en ik wist meteen dat ik hem moest hebben. Dit is zo'n geweldige trui voor in de winter die overal bij past. Hij heeft een soort vleermuisachtige mouwen (wat je helaas niet kunt zien op de foto). De crèmekleurige  strepen hebben een ribbelige structuur en het grijze gedeelte is echt super zacht! Door deze trui te dragen wil iedereen, inclusief jezelf, je de hele dag knuffelen omdat hij zo super zacht is!
Jurk €17
Deze trui/jurk schreeuwde mijn naam toen ik hem zag hangen. Ik hou van bordeauxrood en ik was al tijden opzoek naar een warme lange trui, die je ook als jurk kan dragen. Ik had namelijk op de blog daniques scrapblog (neem een kijkje op haar blog!) had ik een blogpost gezien over comfy winter outfits. Daar stond dus een foto in van een onwijs leuke outfit met zo'n soort trui en sindsdien ben ik ernaar op zoek gegaan. Toen ik hem vond was ik dan ook super happy! Ik draag deze trui met een maillot en cute laarsjes. Een sjaal erbij om het geheel af te maken and your ready to go!


Blouse €11
Deze blouse is toch echt wel een van mijn favoriete aankopen. Hij is heel licht doorschijnend waardoor het net een tikkeltje sexyer oogt. Door de kleuren (zwart en wit) kan je dit blouseje al snel met heel veel dingen matchen. Omdat dat ik vrij brede schouders heb, is het voor mij meestal erg lastig om een blouse te vinden die goed past en waarvan het bijna bovenste steeds losgaat (zo irritant grrr.)
Bij dit blouseje heb ik daar gelukkig helemaal geen last van! Verder vind ik het zwarte echt super mooi lijken. Een echte beauty als je het mij vraagt.


Rok €10
Deze rok is het laatste kledingstuk dat ik heb gekocht. Ik had voordat ik naar Bremen ging al een kijkje genomen op de site, zodat ik niet als een kip zonder kop door de winkel zou hoeven te lopen. Op de site spotte ik deze spencil skirt en ik was meteen verkocht! Ik wou voor kerst supergraag een zwarte kokerrok, maar zwart is al snel saai en standaard. Doordat deze rok een rits aan de voorkant heeft en doordat de stof een soort van geribbeld is, is hij net een tikkeltje anders. De rok komt tot net onder mijn knieën (wat echt geweldig is, want ik heb geen Doutzen Kroes benen). Conclusie: de perfecte kerstrok!




Tas €22
De tas had ik ook al gespot op de site en ik was meteen verliefd! Maar omdat deze tas uit de limited edition lijn is, was ik erg bang dat hij al uitverkocht zou zijn. Gelukkig was hij er nog, want ik had dringend een nieuwe tas nodig. (Tassenverslaafde right here). Ik hou van tassen die niet zo standaard zijn. Daarom vind ik deze tas dus zo super awesome! Door de zwarte en blauwe kleuren past hij nog steeds bij heel veel kleding. Verder is hij super ruim, zodat ik al mijn rotzooi kwijt kan in deze tas.





Limited Edition




Door het slangenprintje in het midden en op de zwarte vlakken (zie foto hieronder) verandert deze tas in een echte eye catcher!









Laarsjes €15
Toen ik in mijn kast keek kwam ik tot de ontdekking dat eigenlijk helemaal geen zwarte laarsjes meer had! Mijn missie was dan ook om een paar cute zwarte laarsjes te scoren. Deze laarsjes zijn wide fit, wat echt geweldig is want ik heb redelijk brede voeten. Omdat ze zwart zijn passen ze echt overal bij! Van jurkjes tot jeans, you name it en deze laarsjes maken de outfit helemaal af!






Geurkaars €1

De vorige keer dat ik bij de Primark was, had ik een super lekkere geurkaars met lavendelgeur meegenomen. Omdat deze inmiddels allang is opgebrand, wou ik een nieuwe meenemen. Helaas was de lavendelgeur er niet meer, maar deze was er wel: Autumn Forest. Ik heb hem eigenlijk zonder eerst te ruiken meegenomen omdat ik de naam leuk vond, maar hij ruikt echt zoooo lekker! Als je deze kaars aansteekt ruikt de hele kamer naar een bos waar het net geregend heeft. Dit is absoluut een aanrader!






Kerst inpakpapier €1,50

Deze rol inpakpapier zag ik bij de kassa liggen.
Ik had voor mijn moeder een sjaal meegenomen als kerstcadeau en dan had ik natuurlijk wel iets nodig om het mee in te pakken. Ik vind de kleuren super mooi en het motiefje schreeuwt kerst. En het grootste pluspunt; het glimt waardoor het er super mooi uitziet als alle cadeaus onder de kerstboom liggen.








Iphone hoesje €4
Last but definitely not least, dit awesome Iphone hoesje. Ik heb een soortgelijk hoesje voorbij zien komen in een van mijn favo series Gossip Girl (klik hier voor de post waarin ik vertel over mijn favo series) en sindsdien ben ik opzoek naar zo'n hoesje. Ik ben dan ook super blij dat ik hem eindelijk heb gevonden!









Dit waren alle dingen die ik heb gekocht. Valt best mee toch? ;)
↓↓Laat me weten welk item jij het leukst vindt in de reacties↓↓

♥Naomi (Teenz4you)

1 opmerking: