International!

maandag 1 december 2014

Zomaer maakt deel uit van Ponkers

De mannen van de muziekband ZOMAER, bekend van o.a. Holland’s Got Talent,  maken sinds afgelopen weekend deel uit van de Ponkers Cast.
Dat Zomaer, bestaande uit Bart Maessen, Thomas Cox en Robin Zomer,  een aanwinst is voor Ponkers, blijkt wel uit het feit dat de allereerste video al meteen een groot succes is. Binnen 24 uur had de video “Nieuwe Ponkers Worden Ontgroent” al meer dan 17.000 views.


Ponkers is een zeer populair YouTube kanaal waar vier keer per week een nieuwe video online komt! Sketches, parodieën en wijze lessen. Misschien ken je ze wel van o.a de veel bekeken Salsa Tequila parodie.
Zomaer is een populaire band onder zowel de jongeren als ook de ouderen. Nadat ze in Holland’s Got Talent in de halve finale stonden treden ze nu overal op met eigen nummers en covers. Van deze muzieknummers en optredens maken ze video’s die ze op hun eigen YouTube kanaal zomaerofficial plaatsen. Daarnaast heeft Zomaer ook een eigen wekelijks terugkerend TV item bij de muziekzender XITE. Iedere donderdag is er een nieuwe aflevering van de "Boyband Bucketlist van Zomaer" In deze video’s zie je hoe de jongens van Zomaer iedere aflevering een bucket van hun lijst proberen af te strepen. En dit gebeurd natuurlijk niet “zomaar” vanzelf..
Fotografie: Erick Kicken (KVX)
Dat Ponkers de mannen van Zomaer gevraagd hebben is dus niet zo gek, gezien de leuke en populaire video’s die Zomaer maakt. Zomaer en Ponkers zijn dus een hele goede match en dat vindt het YouTube kijkend publiek ook.
Om te kijken of de samenwerking goed zou werken en of er onderling een goede klik zou zijn, hebben de jongens eerst een paar losse video’s gemaakt. Zo zijn er afgelopen week al eerder video’s verschenen op Ponkers van Robin Zomer samen met Joey Spaan, beter bekend als Matsoe Matsoe (20.000 views binnen 1 week) en zag je Thomas Cox al voorbij komen in een parodie van “AronChupa - I'm an Albatraoz”. Ook Bart Maessen heeft reeds een video opgenomen en die komende week geplaatst wordt, waarbij hij een wel heel bijzondere wens van iemand gaat vervullen.
Dat er sprake is van een goede samenwerking en dat er zeker een goede klik is moge duidelijk zijn na het zien van de video’s. En er gaan nog vele grappige, leuke, serieuze en vooral hilarische video’s aankomen, dus zet je maar schrap en abonneer je snel op het YouTube kanaal van Ponkers. Het zou “zomaer” eens kunnen dat ook jij verslaafd gaat raken.


Kijk voor meer informatie over Ponkers op http://youtube.com/ponkers

Kijk voor meer informatie over Zomaer op http://youtube.com/zomaerofficial


Fotografie: Marcel Koch


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten