International!

woensdag 31 december 2014

Thank you 2014!








Toegegeven, 2014 was een geweldig jaar! Op dit moment kan ik niets bedenken waarop ik dit jaar eens flink kan afzeiken. Voor mij betekende 2014 het halen van een diploma, verhuizen naar Groningen en heel veel nieuwe mensen ontmoeten. Voor de blog hebben we ontzettend veel leuke dingen gedaan en daar gaan we volgend jaar zeker mee door! Lees verder voor nieuwtjes!
Misschien heb je het al gemerkt, misschien niet. We zijn begonnen met posten op vaste momenten en meteen een keer of vier per week! Maandag en woensdag wordt er sowieso gepost tussen 15:00 en 16:00 en vrijdag en zondag proberen we ook een nieuw blogje online te zetten. Zo weet je zeker dat er iets nieuws online staat als je naar Teenz4You komt!

We zijn dit jaar ook actiever geworden op Twitter en Facebook, als er iets op de blog komt kan je dat vaak meteen lezen op onze social media. Dus volg ons en blijf van alles op de hoogte! Omdat jullie met veel mensen blijven kijken op de blog, kunnen wij steeds leukere interviews en andere dingen regelen. De blog wordt dus leuker dankzij jullie!

Het eerste wat we volgend jaar gaan doen is Zomaer interviewen! Als je vragen voor de boys hebt kan je die sturen via Twitter, Facebook, E-mail, in een comment op de blog, of via postduif!
Wees wel snel, want het interview wordt in de eerste week van januari gehouden.

Een kort blogje deze keer, maar als laatste willen we iedereen een heel fijne jaarwisseling en een gezond, gelukkig, gek, leuk en liefdevol 2015 wensen!

Ik sluit het jaar af met deze foto van een baby aapje. Tot volgend jaar! (Euhhm, morgen dus?) 

Photo by: Margot



















<3 Teenz4You

Geen opmerkingen:

Een reactie posten