International!

maandag 29 december 2014

What's hot in 2015?

2014 was hét jaar van 5 Seconds of Summer, Dubsmash en The Common Linnets. Het was ook het jaar van het einde van Only Seven Left en Kane. Ook was 2014 het jaar van de opkomst van de YouTubers als celebrity's (Enzo Knol, Cinemates, Mert, Teske en nog veel meer) In deze blog: Dingen die je niet mag missen in 2015!


Lucas Hamming. (Singer-Songwriter)
Vorig jaar hebben we een geïmproviseerd interview gehouden met Lucas en volgend jaar gaat ie eindelijk touren! Op 28 februari spelen Lucas Hamming en Sunday Sun in Groningen en er zijn veel meer tourdata bekend gemaakt! Tourdata Lucas Hamming :)


The Black Marble Selection
Ze zijn op tour geweest met The Kik en zijn ontzettend fijn om naar te kijken en luisteren. Op het podium is er een soort blije sfeer die de hele zaal injecteert met instant happiness! Op 26 februari presenteren ze hun album in de Melkweg in Amsterdam en dit is hun website. :D

Simon de Wit
Ik had het in de intro al over de opkomst van YouTubers en Simon is een van de YouTubers die heel groot kan gaan worden. Door z'n herkenbare filmpjes en een flinke dosis humor zijn z'n filmpjes leuk voor een hele grote groep (voornamelijk) meiden. Er staat ook een gaaf interview met Simon op Teenz4You.

Justin Bieber
Huh? Maar Justin is toch al een grote artiest!?!? Ik denk dat Justin Bieber de wereld gaat verassen in 2015. Er is sinds 2012 geen nieuw album meer verschenen van Justin en ik denk dat hij stiekem bezig is met hele goede muziek. (Die hij dan kan gaan schrijven in z'n kersverse nieuwe privé jet.) Ps. Hier is z'n website.

MakeBelieve 
Ze waren weg, en nu zijn ze ein-de-lijk terug!  In 2014 met de single 'Follow' en op 17 april 2015 de presentatie van hun nieuwe album in Simplon in Groningen! (Vind ik heel leuk, want dichterbij mijn kamer kan bijna niet. :D) MakeBelieve klinkt volwassener dan eerst en het is alles wat ze nodig hebben voor een internationale doorbraak. Wat ook leuk is, er komen weer een heleboel show's aan dus ga ze zien! Voor meer info, kijk op de website van MakeBelieve. Ze staan trouwens op 16 januari op het Energy Stage tijdens Eurosonic/Noorderslag in Groningen. Leuk extraatje: Het is gratis toegankelijk!
Photo by: Soesja Leugs


Jett Rebel
Nog steeds het leukste interview wat ik ooit heb gedaan. Eigenlijk was 2014 al zijn jaar, maar dit is zo'n goede muzikant dat elk jaar zijn jaar zou moeten zijn. Samengevat: Alle liefde voor The Rebel


Og3ne
Vanaf de blind auditions was al duidelijk wie de winnaars zouden worden van The Voice of Holland 2014. Ze wonnen The Voice, houdt ze in de gaten. 


Castillo
Een week geleden hebben we een interview met de Londense band Castillo geplaatst. Ze zijn nog geen jaar bezig en daarom hoop ik dat ze in 2015 gaan doorbreken. Ze hebben een EP online gezet en de muziek is ontzettend goed! Ik voel wel iets voor een tour van Jett Rebel en Castillo samen. :D Er zijn nog geen nieuwe Nederlandse concerten aangekondigd, dus de komende tijd moeten we het doen met de mp3'tjes op SoundCloud. 

Teenz4You
Ja, dit zijn wij zelf. Houd ons ook in 2015 goed in de gaten! We gaan volop bloggen over de leukste dingen! Vertel ook je vrienden over de blog en stuur vooral je verhalen of real-life stories naar ons! Alle mailtjes of berichtjes vinden we ontzettend leuk! Morgen komt er een extra post online over wat we gaan doen volgend jaar en welke kleine veranderingen we willen doorvoeren. :D Het wordt alleen maar leuker! 
  
 <3 Teenz4You

1 opmerking: